Slutt på tidstyvene

Rad med bilder Rad med bilder Rad med bilder Rad med bilder Rad med bilder

Voluntary er et nystartet selskap som tilbyr klubber, foreninger og lag i hele Norge en web-basert løsning for inntektsbringende salg til medlemmer og lokalmiljø.

Klubbene får tilgang til egen nettportal med nettbutikk som tilbyr et utvalg av produkter. 

Salget skjer digitalt, direkte mellom kunde og voluntary.no, uten tidkrevende dugnadsinnsats for klubbene. Inntil 50 prosent av salgsinntektene går rett til klubbkassa. Enkelt og uten økonomisk risiko for klubben. Mer miljøvennlig  blir det også, med mindre bilkjøring i forbindelse med salgsdugnader.

Ny energi og etablering

Ny energi og etablering

Vår visjon er å kunne effektivisere og skape en dugnad som er trygg og effektiv for ditt formål. Det skal være enkelt og gi en god fortjeneste til ditt lag eller forening.

photo-1502904550040-7534597429ae.

- Jeg har vært aktiv i idrettsbevegelsen store deler av livet. Jeg har trent idrettslag, drevet sykkelklubb og vært med og arrangere store idrettsarrangementer, som Sørlandsparken Grand Prix. For meg har drivkraften alltid vært å bidra til idrettsglede blant unge og voksne, og få ut potensialet i talenter som vil satse. 

- Alle som driver med frivillig arbeid, har kjent på tidsklemma som oppstår når det skal hentes inn penger til klubbarbeid. Arbeidskrevende dugnader blir en tidstyv som tar oppmerksomheten bort fra det viktigste; å skape aktiviteter for medlemmene. Med Voluntary kan klubbene enkelt administrere salgsjobben fra PC-skjermen, effektivt og risikofritt.

ERIK TANDBERG (44)
TREBARNSFAR OG DAGLIG LEDER

skjermbilde-2021-09-29-kl.-10.32.45

Klubbarbeid har opptatt mye av min tid helt siden ungdommen. Jeg har spilt fotball og håndball, og ble håndballtrener for piker 10 før jeg fylte 20. I dag er jeg fotballtrener for et guttelag i Lyn, hvor sønnen min spiller. Det er viktig for meg å bidra til at barna mine og andre unge får sunne aktivitetstilbud i nærmiljøet. 

- Opp gjennom årene har jeg gjort det meste for å skaffe inntekter til klubbarbeid; solgt alt fra doruller til kransekaker, arrangert rekelotteri og høstet epler. Hvem syns det er artig å bruke tid på slikt? Med voluntary digitaliserer vi inntektsbringende arbeid for klubbene og arresterer tidstyvene. 

KRISTIAN FIALA, ( 48)
TOBARNSFAR OG ØKONOMIANSVARLIG

kristian