Ofte stilte spørsmål

Skulle du ha flere spørsmål - ikke nøl med å ta kontakt

Alle som skal samle inn penger/ arrangere dugnad til felles formål;
lag, foreninger, klubber, syforeninger, vennegjenger og russestyrer. 

Nei! tjenesten er gratis. Din klubb/forening får en fortjeneste per solgte produkt, uten økonomiske utlegg eller risiko.

Dine medlemmer får en link til Voluntarys nettbutikk og kan legge ønskede produkter i handlekurven og betale med Vipps. Varene pakkes av Voluntary og sendes direkte til kjøpers postkasse eller til post i butikk. Klubben mottar inntil 50 prosent av salgsinntektene.

Som ansvarlig for innsamlingen, logger du deg inn på siden din og får tilgang til oppdatert salgsstatistikk for din aktivitet.

Ved retur eller reklamasjon kontakt oss på info@voluntary.no . Klubb/dugnad er ikke ansvarlig for dette.

Fortjeneste vil utbetales på konto til klubb/dugnad 14 dager etter avsluttet dugnad.

Pakken leveres rett hjem til deg i din postkasse. Når pakken sendes fra vårt lager, vil du kunne spore pakken hele veien hjem til deg. Dersom din postkasse er låst eller for full, vil pakken bli levert til nærmeste post i butikk.

Alltid full oversikt over dine dugnader

Vi fikser pakking, frakt og betaling

Følg med på dugnaden via ditt eget dashboard. Du vil til en hver tid ha oversikt over status på bestillinger.

Inntil 50% fortjeneste

Salget skjer digitalt, direkte mellom kunde og voluntary.no. Enkelt og uten økonomisk risiko for klubben. Mer miljøvennlig  blir det også, med mindre bilkjøring i forbindelse med salgsdugnader. 

Registrer dugnad
61423cad194b4355623b5e27_skjermbilde-2021-09-15-kl.-18.55.14

"Klubbarbeid har opptatt mye av min tid helt siden ungdommen. Jeg har spilt fotball og håndball, og ble håndballtrener for piker 10 før jeg fylte 20. I dag er jeg fotballtrener for et guttelag i Lyn, hvor sønnen min spiller. Det er viktig for meg å bidra til at barna mine og andre unge får sunne aktivitetstilbud i nærmiljøet. "


KRISTIAN FIALA, (48)
TOBARNSFAR OG ØKONOMIANSVARLIG: