onsdag 27. oktober 2021

Sammen med Voluntary skal Norges skiskytter-miljø treffe blink for en god sak

Sammen med Voluntary skal Norges skiskytter-miljø treffe blink for en god sak

Skiskytterforbundet er med i et pilotprosjekt for å prøve ut Voluntary til en innsamlingsaksjon. Pengene som kommer inn, skal gå til å kjøpe opplæringsgeværer til unge aktive skiskyttere. Norges Skiskytterforbund består i dag av 300 medlemsklubber og nærmere 8000 aktive medlemmer fra Agder i Sør til Finnmark i nord.

Skiskytterforbundet har rekruttering og opplæring av unge skiskyttere som et av sine satsingsområder. Geværer er kostbart utstyr, og det kan være en utfordring å finne nok midler til å dekke behovet. Gjennom Voluntary vil medlemmene i forbundet bli oppfordret til å benytte seg av nettbutikken og handle produkter til konkurransedyktige priser, der fortjenesten gå direkte til det gode formålet. 

Morten Djupvik, generalsekretær i leder i Norges Skiskytterforbund er glad for samarbeidet med Voluntary:

«Nytenkende og bærekraftig»

– Vi i Norges Skiskytterforbund gleder oss til å delta i dette pilotprosjektet sammen med Voluntary. Dugnadsånden står sterkt hos skiskytterfamilien. Vi ønsker at dugnader og innsamlinger til virksomheten vår skjer på en mest mulig nytenkende og bærekraftig måte. Voluntary har spennende løsninger som vi ser fram til å prøve ut.»

– Vi håper at samarbeidet med Voluntary bærer frukter, og at alle våre klubber etter hvert kan ta i bruk løsningen direkte.

Morten Djupvik
Gen. sekr. Norges Skiskytterforbund